Намерете влак от Берковица до Свищов

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Свищов

Детайли за пътуването

Най-добра цена 13,59лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 17 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 06:10
Последно отпътуване: 16:05
Разстояние 185km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Берковица до Свищов

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Берковица до Свищов с влак?

За да стигнете до Свищов с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Свищов?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Берковица до Свищов също само за 6,95 лв., докато средната цена е 7,05 лв..

Влакове от Берковица до Свищов


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Берковица до Свищов?

Влаковете до Свищов заминават от Берковица от БЕРКОВИЦА и пристигат на СВИЩОВ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Берковица до Свищов?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Берковица до Свищов с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Свищов и колко време е пътуването?

Необходими са средно 6 hours and 17 minutes да стигнете до Свищов с влак, но ще ви отнеме 5 hours and 13 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 06:06, докато последният тръгва от Берковица в 16:06.