Намерете влак от Берковица до Сливница

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Сливница

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,45лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 37 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 13:26
Последно отпътуване: 13:26
Разстояние 44km

Най-добрите оферти за вашия влак от Берковица до Сливница на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Берковица до Сливница. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от Берковица до Сливница?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Берковица до Сливница, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Сливница?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Берковица до Сливница от 5,45 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 5,45 лв..

Влакове от Берковица до Сливница


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Берковица и Сливница?

Можете да хванете влака до Сливница на БЕРКОВИЦА, който пристига на СЛИВНИЦА or СЛИВНИЦА - СП..

Колко връзки дневно има за пътуване до Сливница от Берковица с влак?

Ако трябва да пътувате до Сливница от Берковица, моля имайте предвид, че има 2 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 2 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Сливница с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Сливница за 4 hours and 35 minutes, но средно отнема 4 hours and 37 minutes. Първият влак, водещ до Сливница е в 13:01, докато последният тръгва от Берковица в 13:01.