Намерете влак от Берковица до Кресна

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Кресна

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,55лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 18 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 05:50
Последно отпътуване: 05:50
Разстояние 167km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Берковица до Кресна

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Берковица до Кресна?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Берковица - Кресна.

Колко струват билетите за влак от Берковица до Кресна?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Берковица до Кресна от 8,55 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 8,55 лв..

Влакове от Берковица до Кресна


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Берковица и Кресна?

Влаковете до Кресна могат да заминат от БЕРКОВИЦА и да пристигнат на КРЕСНА or КРЕСНА - СП..

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Берковица до Кресна?

Ако трябва да пътувате до Кресна от Берковица, моля имайте предвид, че има 2 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 2 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Берковица до Кресна и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 9 hours and 18 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Кресна за 9 hours and 17 minutes. Първият влак тръгва от Берковица в 05:07, докато последният тръгва в 05:07.