Намерете влак от Бенковски до Плевен

Официален партньор


Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,80лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 6 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 06:39
Последно отпътуване: 18:24
Разстояние 98km

Най-добрите оферти за вашия влак от Бенковски до Плевен на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми пътуват от Бенковски до Плевен с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Бенковски до Плевен, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Плевен?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Бенковски до Плевен за 8,80 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Плевен струват средно 14,50 лв..

,

Влакове от Бенковски до Плевен


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Бенковски - Плевен?

Влаковете заминават от Бенковски от БЕНКОВСКИ и пристигат на ПЛЕВЕН or ПЛЕВЕН ЗАПАД.

Пътуване с влак до Плевен от Бенковски: колко връзки дневно има?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бенковски до Плевен с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Бенковски до Плевен с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Плевен за 7 hours and 7 minutes, но средно отнема 10 hours and 39 minutes. Първият влак, водещ до Плевен е в 06:11, докато последният тръгва от Бенковски в 18:11.