Намерете влак от Белово до Драгоман

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Драгоман

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,45лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 9 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 04:23
Последно отпътуване: 17:47
Разстояние 118km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Белово до Драгоман

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Белово до Драгоман. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми обслужват маршрута от Белово до Драгоман?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Белово и Драгоман.

Колко струват билетите за влак от Белово до Драгоман?

Средната цена на билети за влак от Белово до Драгоман е 3,70 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Белово до Драгоман могат да бъдат около 3,45 лв..

Влакове от Белово до Драгоман


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Белово - Драгоман?

Влаковете заминават от Белово от БЕЛОВО и пристигат на ДРАГОМАН - СП. or ДРАГОМАН.

Колко връзки дневно има за пътуване до Драгоман от Белово с влак?

Ако трябва да пътувате до Драгоман от Белово, моля имайте предвид, че има 8 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 8 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Белово до Драгоман с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Драгоман тръгва в 04:01, докато последният в 17:01. Пътуването продължава средно 4 hours, но с най-бързите връзки ще бъдете в Драгоман за 3 hours and 25 minutes.