Намерете влак от Белослав до Симитли

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 27,77лв.
Продължителност на пътуването 12 ч. 49 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 05:24
Последно отпътуване: 23:19
Разстояние 402km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Белослав до Симитли

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Белослав до Симитли. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми пътуват от Белослав до Симитли с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Белослав - Симитли.

Колко е най-евтиният билет за влак от Белослав до Симитли?

Средната цена на билети за влак от Белослав до Симитли е 15,35 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Белослав до Симитли могат да бъдат около 14,20 лв..

Влакове от Белослав до Симитли


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Белослав до Симитли?

Можете да хванете влака до Симитли на БЕЛОСЛАВ, който пристига на СИМИТЛИ.

Пътуване с влак до Симитли от Белослав: колко връзки дневно има?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Белослав до Симитли с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Симитли и колко време е пътуването?

Първият влак до Симитли тръгва в 05:09, докато последният в 23:09. Пътуването продължава средно 13 hours and 3 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Симитли за 12 hours and 9 minutes.