Намерете влак от Белица до Челопеч

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Челопеч

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,65лв.
Продължителност на пътуването 13 ч. 45 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 11:08
Последно отпътуване: 19:52
Разстояние 93km

Най-добрите оферти за вашия влак от Белица до Челопеч на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Челопеч. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Белица до Челопеч, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Белица до Челопеч: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Челопеч с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Челопеч?

Билетите за влак от Белица до Челопеч струват средно 9,40 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,65 лв..

Влакове от Белица до Челопеч


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Белица до Челопеч?

Влаковете до Челопеч ще заминат от БЕЛИЦА и ще пристигнат на ЧЕЛОПЕЧ.

Пътуване с влак до Челопеч от Белица: колко връзки дневно има?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Белица до Челопеч с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Челопеч и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Челопеч за 10 hours and 7 minutes, но средно отнема 13 hours and 45 minutes. Първият влак, водещ до Челопеч е в 11:01, докато последният тръгва от Белица в 19:01.