Намерете влак от Батановци до Велинград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,85лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 59 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 06:51
Последно отпътуване: 19:36
Разстояние 107km

Евтини билети за влак от Батановци до Велинград на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Велинград. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Батановци до Велинград, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от Батановци до Велинград с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Батановци и Велинград.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Батановци до Велинград?

Средната цена на билети за влак от Батановци до Велинград е 4,90 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Батановци до Велинград могат да бъдат около 4,85 лв..

Влакове от Батановци до Велинград


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Тъй като пътуването между Батановци и Велинград е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

На кои станции можете да хванете влака до Велинград и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до Велинград на БАТАНОВЦИ, който пристига на ВЕЛИНГРАД ЮГ or ВЕЛИНГРАД.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Батановци до Велинград?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Батановци до Велинград с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Батановци до Велинград

Необходими са средно 7 hours and 25 minutes да стигнете до Велинград с влак, но ще ви отнеме 5 hours and 59 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 06:01, докато последният тръгва от Батановци в 19:01.