Намерете влак от Батановци до Драгоман

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Драгоман

Детайли за пътуването

Продължителност на пътуването 2 ч. 57 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 06:00
Последно отпътуване: 17:59
Разстояние 36km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Батановци до Драгоман

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Драгоман. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Батановци до Драгоман, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от Батановци до Драгоман с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Батановци до Драгоман, предлагани от Bdz.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Батановци до Драгоман?

Влакове от Батановци до Драгоман


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Тъй като пътуването между Батановци и Драгоман е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия Батановци - Драгоман?

Влаковете до Драгоман заминават от Батановци от БАТАНОВЦИ и пристигат на ДРАГОМАН or ДРАГОМАН - СП..

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Батановци до Драгоман?

8 връзки са налични всеки ден за пътуване от Батановци до Драгоман с влак. Моля, имайте предвид, че има 8 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Батановци до Драгоман и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Драгоман за 2 hours and 35 minutes, но средно отнема 3 hours and 22 minutes. Първият влак, водещ до Драгоман е в 06:10, докато последният тръгва от Батановци в 17:10.