Намерете влак от Асеновград до Велико Търново

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Велико Търново

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,65лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 8 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 23:00
Разстояние 134km

С virail са най-евтините билети за влак от Асеновград до Велико Търново

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Асеновград до Велико Търново?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Асеновград и Велико Търново.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Велико Търново?

Билетите за влак от Асеновград до Велико Търново струват средно 9,44 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,65 лв..

Влакове от Асеновград до Велико Търново


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Асеновград - Велико Търново?

Влаковете до Велико Търново могат да заминат от АСЕНОВГРАД и да пристигнат на ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

Колко връзки дневно има за пътуване до Велико Търново от Асеновград с влак?

Ако трябва да пътувате до Велико Търново от Асеновград, моля имайте предвид, че има 7 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 7 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Асеновград до Велико Търново

Необходими са средно 8 hours and 5 minutes да стигнете до Велико Търново с влак, но ще ви отнеме 6 hours and 10 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:02, докато последният тръгва от Асеновград в 23:02.