Намерете влак от Асеновград до Стражица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Стражица

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,30лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 18 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 06:25
Последно отпътуване: 22:50
Разстояние 162km

С virail са най-евтините билети за влак от Асеновград до Стражица

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Асеновград до Стражица?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Асеновград и Стражица.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Стражица?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Асеновград до Стражица също само за 7,30 лв., докато средната цена е 9,60 лв..

Влакове от Асеновград до Стражица


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

На кои станции можете да хванете влака до Стражица и къде ще пристигнете?

Влаковете до Стражица ще заминат от АСЕНОВГРАД и ще пристигнат на СТРАЖИЦА.

Колко влакови връзки има от Асеновград до Стражица всеки ден?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Асеновград до Стражица с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Асеновград до Стражица и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 8 hours and 58 minutes да стигнете до Стражица с влак, но ще ви отнеме 5 hours and 59 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 06:12, докато последният тръгва от Асеновград в 22:12.