Намерете влак от Асеновград до Стара Загора

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Стара Загора

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,71лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 49 мин.
Връзки на ден 11
Първо заминаване: 06:30
Последно отпътуване: 23:00
Разстояние 79km

Евтини билети за влак от Асеновград до Стара Загора на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Асеновград до Стара Загора?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Асеновград - Стара Загора.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Стара Загора?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Асеновград до Стара Загора също само за 3,25 лв., докато средната цена е 6,13 лв..

Влакове от Асеновград до Стара Загора


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Асеновград - Стара Загора?

Влаковете до Стара Загора ще заминат от АСЕНОВГРАД и ще пристигнат на СТАРА ЗАГОРА.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Асеновград до Стара Загора?

Ако трябва да пътувате до Стара Загора от Асеновград, моля имайте предвид, че има 10 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 10 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Стара Загора и колко време е пътуването?

Първият влак до Стара Загора тръгва в 06:12, докато последният в 18:12. Пътуването продължава средно 3 hours and 5 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Стара Загора за 2 hours and 42 minutes.