Намерете влак от Асеновград до Плевен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Плевен

Детайли за пътуването

Най-добра цена 14,15лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 35 мин.
Връзки на ден 14
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 22:55
Разстояние 157km

Сравнете най-добрите цени за влак от Асеновград до Плевен

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Асеновград до Плевен с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Асеновград до Плевен, предлагани от Bdz.

Каква е цената на билетите за влак от Асеновград до Плевен?

Билетите за влак от Асеновград до Плевен струват средно 11,93 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 8,05 лв..

Влакове от Асеновград до Плевен


Тъй като пътуването между Асеновград и Плевен е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия Асеновград - Плевен?

Можете да хванете влака до Плевен на АСЕНОВГРАД, който пристига на ПЛЕВЕН.

Колко връзки дневно има до Плевен от Асеновград с влак?

13 връзки са налични всеки ден за пътуване от Асеновград до Плевен с влак. Моля, имайте предвид, че има 13 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Асеновград до Плевен и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Плевен тръгва в 05:10, докато последният в 14:10. Пътуването продължава средно 7 hours and 37 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Плевен за 6 hours and 42 minutes.