Намерете влак от Асеновград до Петрич

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Петрич

Детайли за пътуването

Продължителност на пътуването 9 ч. 6 мин.
Връзки на ден 1
Първо заминаване: 12:00
Последно отпътуване: 12:00
Разстояние 153km

Евтини билети за влак от Асеновград до Петрич на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Асеновград до Петрич. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Асеновград до Петрич с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Асеновград до Петрич, предлагани от Bdz.

Колко струват билетите за влак от Асеновград до Петрич?

Влакове от Асеновград до Петрич


За къси разстояния като тези между Асеновград и Петрич, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Петрич?

Можете да хванете влака до Петрич на АСЕНОВГРАД, който пристига на ПЕТРИЧ.

Пътуване с влак до Петрич от Асеновград: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Петрич от Асеновград, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Асеновград до Петрич с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Петрич за 9 hours and 6 minutes, но средно отнема 9 hours and 6 minutes. Първият влак, водещ до Петрич е в 12:08, докато последният тръгва от Асеновград в 12:08.