Намерете влак от Асеновград до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,85 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 52 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 15:00
Последно отпътуване 16:00
разстояние 58 km

С virail са най-евтините билети за влак от Асеновград до Хасково

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Колко е най-евтиният билет за влак от Асеновград до Хасково?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Асеновград до Хасково за 2,85 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Хасково струват средно 2,89 лв..

Кои фирми обслужват маршрута от Асеновград до Хасково?

Обичате ли да пътувате с влак до Хасково от Асеновград? Възможно е, но има една ежедневна връзка между тези два града. В резултат, моля обърнете специално внимание, когато избирате вашата оферта.

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Асеновград и Хасково.

Влакове от Асеновград до Хасково

Колко време отнема от Асеновград до Хасково и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 2 ч. 52 мин. да стигнете до Хасково с влак, но ще ви отнеме 2 ч. 50 мин. с най-бързите влакове. Първият е наличен в 15:00, докато последният тръгва от Асеновград в 16:00.

Кои станции обслужват железопътната линия Асеновград - Хасково?

Влаковете до Хасково ще заминат от АСЕНОВГРАД и ще пристигнат на ХАСКОВО.

За къси разстояния като тези между Асеновград и Хасково, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Колко връзки дневно има за пътуване до Хасково от Асеновград с влак?

1 влакови връзки съществуват дневно до Хасково от Асеновград. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 1 маршрута, които имат поне една смяна. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Ако трябва да пътувате до Хасково от Асеновград, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че абсолютно всички тези връзки имат една или повече смени. Затова няма да останете в един влак за цялото пътуване.