Намерете влак от Асеновград до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Хасково

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,01лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 52 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 10:00
Последно отпътуване: 23:00
Разстояние 58km

Сравнете най-добрите цени за влак от Асеновград до Хасково

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми ви отвеждат от Асеновград до Хасково с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Асеновград до Хасково, предлагани от Bdz.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Асеновград до Хасково?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Асеновград до Хасково за 2,85 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Хасково струват средно 3,20 лв..

,

Влакове от Асеновград до Хасково


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Асеновград - Хасково?

Можете да хванете влака до Хасково на АСЕНОВГРАД, който пристига на ХАСКОВО.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Асеновград до Хасково?

1 връзки са налични всеки ден за пътуване от Асеновград до Хасково с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Асеновград до Хасково и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Хасково за 5 hours and 50 minutes, но средно отнема 6 hours and 8 minutes. Първият влак, водещ до Хасково е в 10:06, докато последният тръгва от Асеновград в 23:06.