Намерете влак от Асеновград до Горна Оряховица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 22 мин.
връзки на ден 11
Първо заминаване 07:25
Последно отпътуване 00:00
разстояние 141 km

Най-добрите оферти за вашия влак от Асеновград до Горна Оряховица на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Асеновград до Горна Оряховица. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Горна Оряховица?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Асеновград до Горна Оряховица за 6 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Горна Оряховица струват средно 9,42 лв..

Кои фирми ви отвеждат от Асеновград до Горна Оряховица с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Асеновград и Горна Оряховица.

Влакове от Асеновград до Горна Оряховица

Колко време отнема от Асеновград до Горна Оряховица и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 8 ч. 22 мин. да стигнете до Горна Оряховица с влак, но ще ви отнеме 6 ч. 27 мин. с най-бързите влакове. Първият е наличен в 07:25, докато последният тръгва от Асеновград в 00:00.

Кои станции обслужват железопътната линия Асеновград - Горна Оряховица?

Влаковете до Горна Оряховица заминават от Асеновград от АСЕНОВГРАД и пристигат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Колко връзки дневно има за пътуване до Горна Оряховица от Асеновград с влак?

Ако желаете да отидете в Горна Оряховица от Асеновград с влак, 11 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 11 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в същия влак и да избегнете смяна.

Ако искате да пътувате от Асеновград до Горна Оряховица с влак, има 11 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 11 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.