Намерете влак от Асеновград до Горна Оряховица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Горна Оряховица

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,55лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 16 мин.
Връзки на ден 11
Първо заминаване: 05:25
Последно отпътуване: 22:00
Разстояние 141km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Асеновград до Горна Оряховица

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Асеновград до Горна Оряховица. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми пътуват от Асеновград до Горна Оряховица с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Асеновград и Горна Оряховица.

Каква е цената на билетите за влак от Асеновград до Горна Оряховица?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Асеновград до Горна Оряховица за 6,00 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Горна Оряховица струват средно 9,30 лв..

,

Влакове от Асеновград до Горна Оряховица


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Асеновград до Горна Оряховица?

Влаковете до Горна Оряховица могат да заминат от АСЕНОВГРАД и да пристигнат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Пътуване с влак до Горна Оряховица от Асеновград: колко връзки дневно има?

11 връзки са налични всеки ден за пътуване от Асеновград до Горна Оряховица с влак. Моля, имайте предвид, че има 11 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Асеновград до Горна Оряховица и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 8 hours and 26 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Горна Оряховица за 7 hours and 5 minutes. Първият влак тръгва от Асеновград в 05:12, докато последният тръгва в 14:12.