Намерете влак от Асеновград до Димитровград, Област Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 32 мин.
Връзки на ден 13
Първо заминаване: 08:00
Последно отпътуване: 22:54
Разстояние 61km

Най-добрите оферти за вашия влак от Асеновград до Димитровград, Област Хасково на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Асеновград до Димитровград, Област Хасково. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Асеновград до Димитровград, Област Хасково?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Асеновград и Димитровград, Област Хасково.

Колко струват билетите за влак от Асеновград до Димитровград, Област Хасково?

Билетите за влак от Асеновград до Димитровград, Област Хасково струват средно 2,87 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 2,10 лв..

Влакове от Асеновград до Димитровград, Област Хасково


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

На кои станции можете да хванете влака до Димитровград, Област Хасково и къде ще пристигнете?

Влаковете до Димитровград, Област Хасково могат да заминат от АСЕНОВГРАД и да пристигнат на ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР or ДИМИТРОВГРАД.

Пътуване с влак до Димитровград, Област Хасково от Асеновград: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Димитровград, Област Хасково от Асеновград, моля имайте предвид, че има 11 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 11 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Асеновград до Димитровград, Област Хасково и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Димитровград, Област Хасково тръгва в 08:07, докато последният в 20:07. Пътуването продължава средно 1 hour and 28 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Димитровград, Област Хасково за 58 minutes.