Намерете влак от Алфатар до Казанлък

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Казанлък

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,45лв.
Продължителност на пътуването 12 ч. 52 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 05:08
Последно отпътуване: 19:16
Разстояние 213km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Алфатар до Казанлък

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Казанлък. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Алфатар до Казанлък, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от Алфатар до Казанлък с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Алфатар и Казанлък.

Колко е най-евтиният билет за влак от Алфатар до Казанлък?

Средната цена на билети за влак от Алфатар до Казанлък е 13,53 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Алфатар до Казанлък могат да бъдат около 10,45 лв..

Влакове от Алфатар до Казанлък


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Алфатар - Казанлък?

Влаковете до Казанлък заминават от Алфатар от АЛФАТАР и пристигат на КАЗАНЛЪК.

Колко връзки дневно има за пътуване до Казанлък от Алфатар с влак?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Алфатар до Казанлък с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Алфатар до Казанлък с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Казанлък за 11 hours and 7 minutes, но средно отнема 12 hours and 51 minutes. Първият влак, водещ до Казанлък е в 05:01, докато последният тръгва от Алфатар в 19:01.