Намерете влак от Айтос до Димитровград, Област Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 42 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 07:36
Последно отпътуване: 23:19
Разстояние 154km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Айтос до Димитровград, Област Хасково

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Димитровград, Област Хасково. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Айтос до Димитровград, Област Хасково, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от Айтос до Димитровград, Област Хасково с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Айтос - Димитровград, Област Хасково.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Димитровград, Област Хасково?

Билетите за влак от Айтос до Димитровград, Област Хасково струват средно 7,43 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,45 лв..

Влакове от Айтос до Димитровград, Област Хасково


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Айтос и Димитровград, Област Хасково?

Можете да хванете влака до Димитровград, Област Хасково на АЙТОС, който пристига на ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР or ДИМИТРОВГРАД.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Айтос до Димитровград, Област Хасково?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Айтос до Димитровград, Област Хасково с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Димитровград, Област Хасково с влак?

Първият влак до Димитровград, Област Хасково тръгва в 07:12, докато последният в 23:12. Пътуването продължава средно 5 hours and 49 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Димитровград, Област Хасково за 4 hours and 26 minutes.