Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете полет от София до Лутън

Тръгване от
16,39 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Полет

Днес

От 120,36 лв.
С Полет

Утре

От 120,36 лв.
С Полет

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Лутън

откривам

Стигнете от София до Лутън с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Лутън? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Лутън, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините самолетни билети за пътуване от София до Лутън?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Лутън. Средно обаче ще платите около 280,94 лв. за самолетен билет. Можете да намерите самолетни билети на цени до 16,39 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини самолетни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си самолетни билети.София да се Лутън с полет

Най-добра цена 16,68 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 21 мин.
връзки на ден 3
Първо заминаване 13:30
Последно отпътуване 19:50
разстояние 2 048 km
Заминаване София
Пристигане Лутън
Превозвачи Wizz Air, , Ryanair, EL AL, Lufthansa, Aegean Airlines, Turkish Airlines, Austrian Airlines, British Airways, TAROM, Bulgaria Air, LOT Polish Airlines, Iberia, EasyJet, Air Serbia, Alitalia, EL AL Israel Airlines, Wizz Air UK

Цена на билет София - Лутън всеки ден

 
Днес
170,37 лв.
Утре
120,36 лв.
След 2 дни
120,36 лв.
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
38,30 лв.

Обобщение на маршрута от Полет

Връзки
4
Превозвачи
4
Минимална цена
16,39 лв.
Максимална цена
4 299,58 лв.

София - Лутън

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Полет

35,42 лв.

Дата
неделя 3 юли 2022
Wizz Air-logo
Sofia - Luton
06:05 - 07:30
Wizz Air
3 ч. 25 мин.
CO2: 378.81kg
Най-

Колко време отнема пътуването от София до Лутън със самолет?

Пътуването между София и Лутън със самолет обикновено отнема 4 ч. 15 мин., за да се покрие разстояние от 2 048 km. Най-краткото пътуване от София до Лутън ще ви отнеме 3 ч. 10 мин.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Лутън е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват заминаващите от София до Лутън?

Първият заминаващ за деня от София до Лутън тръгва в 06:15, докато последния отпътуващ за деня е в 19:50. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Лутън. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои летища се използват при пътуване от София до Лутън?

Международно пътуване от България до Великобритания може да започне в различни отправни точки. В България ще можете да започнете пътуването си на следните летища: Sofia. В зависимост от летището, от което заминавате, можете да пристигнете в Великобритания на летища като Luton. Някои авиокомпании ще пътуват само до или от избрани летища, така че може да се наложи да направите връзка по време на пътуването, за да стигнете до желаната дестинация. Проверете Virail, за да видите както директни маршрути, така и свързващи пътувания, за да завършите това международно пътуване.

В София летищата за излитане включват Sofia. Когато пристигнете в Лутън, може да успеете да слезете на летища като Luton. Не забравяйте обаче, че точните летища, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните авиокомпании могат да заминават и пристигат на различни летища. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на летищата може да бъде ограничен и точните летища, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различните часове от деня или според деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че заминавате и пристигате на летище, което е удобно за вашето пътуване.

Колко пътувания от София до Лутън се извършват всеки ден?

Средно има 4 заминаващи ежедневно от София до Лутън. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 42 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Wizz Air, Ryanair, EasyJet and Wizz Air UK и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 3 заминаващи от София, които пътуват директно до Лутън. Има 1 пътувания с една или повече смени.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване