Полет Малага - София цени от 87,59лв.

Започва от
87,59лв.
откривам

Малага до София с полет

Пътуването от Малага до София от полет е 2 452 km и отнема 3 ч. 25 мин.. Има 102 връзки на ден, с първото заминаване на 01:05 и последното на 00:50. Възможно е да пътувате от Малага до София от полет само за 87,59лв. или за 2 224,50лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 87,59лв..

Най-добра цена 87,59лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 25 мин.
Връзка на ден 102
Най-ниската цена 87,59лв.
Най-висока цена 2 224,50лв.
Първо заминаване 01:05
Последно заминаване 00:50
Разстояние 2 452 km
Заминаване Малага
Пристигане София
Превозвачи HiSky, Brussels Airlines,

Полет Билети от Малага до София

  Sep 27
  102,20лв.
  25°
  Sep 28
  Още
  25°
  Sep 29
  Още
  25°
  Sep 30
  149,13лв.
  25°
  Oct 01
  Още
  24°
  Oct 02
  Още
  25°
  Oct 03
  Още
  25°
  Oct 04
  Още
  25°
  Oct 05
  119,03лв.
  26°
  Oct 06
  Още
  26°
  Oct 07
  Още
  26°
  Oct 08
  Още
  23°
  Oct 09
  Още
  23°
  Oct 10
  Още
  23°
  Oct 11
  118,72лв.
  24°
Departure date
Wednesday,Sep 27 2023
25°

Стигнете от Малага до София с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Малага до София? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Малага до София, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините самолетни билети, за да стигна от Малага до София?

Цените за самолетни билети от Малага до София варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са резервирани предварително, най-евтините самолетни билети от Малага до София ще струват 39,16лв.. Средната цена на самолетен билет е приблизително 676,05лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Малага до София

 
Sep 27
сряда
25°
264,52лв.
102,20лв.
Sep 28
четвъртък
25°
Още
Още
Sep 29
петък
25°
Още
Още
Sep 30
събота
25°
Още
149,13лв.
Oct 01
неделя
24°
Още
Още
Oct 02
понеделник
25°
Още
Още
Oct 03
вторник
25°
Още
Още
Евтини билети за от Малага до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Малага до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Малага до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Малага до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Малага до София

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Авиокомпаниите може да изискват по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 115лв. до 703лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 84% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Малага до София

Най-евтините самолетни билети Малага - София могат да бъдат намерени само за 138лв., ако имате късмет, или средно за 263лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 440лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София със самолет

Когато пътувате до София със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

ITA Airways е нова италианска авиокомпания, създадена през 2021 г., за да замени фалиралата Alitalia. Авиокомпанията е собственост на италианското правителство и има за цел да предоставя висококачествени услуги на пътниците, като същевременно насърчава устойчивия и отговорен туризъм. ITA Airways планира да управлява флотилия от модерни самолети и да предлага набор от вътрешни и международни маршрути. Авиокомпанията също така се е ангажирала да намали въздействието си върху околната среда чрез инвестиране в икономични самолети и възприемане на устойчиви практики. Очаква се ITA Airways да играе ключова роля за възстановяването на италианската авиационна индустрия и да допринесе за икономическия растеж на страната.

Air Serbia е националната авиокомпания на Сърбия, със седалище в Белград. Основана е през 2013 г. като наследник на бившия национален превозвач Jat Airways. Air Serbia извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Америка, с флот от модерни самолети Airbus. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти, наречена Etihad Guest. Air Serbia е член на групата Etihad Airways Partners, която включва няколко други авиокомпании по света. Авиокомпанията спечели няколко награди за своите услуги и представяне, включително Най-добра авиокомпания в Източна Европа на Световните награди за авиокомпании.

Scandinavian Airlines, известна като SAS, е флагманският превозвач на Дания, Норвегия и Швеция. Основана е през 1946 г. и управлява флотилия от над 150 самолета, обслужващи повече от 125 дестинации по целия свят. SAS предлага вътрешни и международни полети, както и програма за редовни клиенти, наречена EuroBonus. Авиокомпанията е известна с високото си ниво на обслужване, модерен флот и ангажимент за устойчивост. SAS спечели многобройни награди за обслужване на клиенти и беше признат за усилията си да намали въздействието си върху околната среда чрез инициативи като използване на биогорива и намаляване на отпадъците.

Czech Airlines е националната авиокомпания на Чешката република, базирана в Прага. Основана е през 1923 г. и е една от най-старите авиокомпании в Европа. Czech Airlines извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Азия и Близкия изток, с акцент върху свързването на Прага с големите градове по света. Авиокомпанията е член на алианса SkyTeam и предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялност. Чешките авиолинии разполагат с флотилия от модерни самолети, включително Airbus A319, A320 и A321, както и турбовитлови ATR 72.

Turkish Airlines е националният превозвач на Турция, със седалище в Истанбул. Тя изпълнява редовни полети до над 300 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка, което я прави една от най-големите авиокомпании в света по брой обслужвани дестинации. Turkish Airlines спечели многобройни награди за своите услуги, включително „Най-добра авиокомпания в Европа“ шест поредни години от 2011 до 2016 г. Авиокомпанията управлява модерен флот от над 350 самолета, включително Airbus A320s, A330s, A340s, A350s и Boeing 737s, 777s и 787s. Turkish Airlines е член на Star Alliance, най-големият алианс на авиокомпании в света.

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

Royal Air Maroc е националната авиокомпания на Мароко, със седалище в Казабланка. Основана е през 1953 г. и изпълнява редовни вътрешни и международни полети до над 90 дестинации в Африка, Европа, Северна Америка и Близкия изток. Авиокомпанията разполага с флот от над 50 самолета, включително Boeing 737s, 787s и Embraer E190s. Royal Air Maroc е член на авиокомпанията Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, храна и програма за редовни пътуващи, наречена Safar Flyer.

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Aegean Airlines е най-голямата авиокомпания в Гърция, изпълняваща вътрешни и международни полети до над 150 дестинации. Основана през 1987 г., авиокомпанията се разрасна до основен играч на европейския авиационен пазар, с флот от над 60 самолета и репутация за висококачествено обслужване. Aegean Airlines е член на Star Alliance, глобална мрежа от авиокомпании, която включва някои от най-големите превозвачи в света. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително наградата Skytrax за най-добра регионална авиокомпания в Европа за девет последователни години.

Air Europa е испанска авиокомпания, основана през 1986 г. Тя е член на алианса SkyTeam и извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Америка, Африка и Азия. Основният център на авиокомпанията се намира на летище Адолфо Суарес Мадрид–Барахас, а също така има второстепенни центрове на летище Палма де Майорка и летище Тенерифе Север. Air Europa управлява флотилия от над 50 самолета, включително Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330s и Embraer E195s. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти, наречена SUMA.

Austrian Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Австрия, със седалище във Виена. Той извършва редовни услуги до над 130 дестинации по целия свят, включително Европа, Северна Америка, Азия и Африка. Авиокомпанията е член на Star Alliance и разполага с флотилия от над 80 самолета, включително Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 и 777. Austrian Airlines предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична и бизнес класа , с фокус върху предоставянето на високо ниво на обслужване и комфорт на своите пътници. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително най-добър персонал на авиокомпания в Европа и най-добър кетъринг в бизнес класа.

Air France е водещият авиопревозвач на Франция, със седалище в Трембле ан Франс. Това е дъщерно дружество на Air France-KLM Group и член-учредител на глобалния авиокомпаниен алианс SkyTeam. Авиокомпанията управлява флотилия от над 200 самолета, обслужващи повече от 200 дестинации по целия свят. Air France предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична, бизнес и La Première (първа класа). Авиокомпанията е известна със своите висококачествени услуги, удобни седалки и възможности за забавление по време на полет. Air France се ангажира с устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда, като инвестиране в по-икономични самолети и намаляване на пластмасите за еднократна употреба.

British Airways е водещата авиокомпания превозвач на Обединеното кралство, със седалище в Лондон. Тя е една от най-големите авиокомпании в Европа и извършва полети до над 180 дестинации по света. Авиокомпанията е основана през 1974 г. и оттогава се е превърнала в основен играч в авиационната индустрия. British Airways е известна със своето висококачествено обслужване, удобни места за сядане и широка мрежа от маршрути. Авиокомпанията управлява флотилия от над 250 самолета, включително Airbus A380 и Boeing 787 Dreamliner. British Airways е член на авиокомпанията Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании.

Brussels Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Белгия, със седалище в Брюксел. Обслужва полети до над 100 дестинации в Европа, Африка, Северна Америка и Азия. Авиокомпанията е основана през 2006 г. и е член на Star Alliance. Brussels Airlines е известна със своята висококачествена услуга, модерен флот и ангажимент за устойчивост. Той предлага набор от класове за пътуване, включително икономична, бизнес и първокласна икономична. Авиокомпанията също така има програма за лоялност, наречена Miles & More, която позволява на пътниците да печелят и осребряват мили за полети, надграждане и други награди. Brussels Airlines е дъщерно дружество на Lufthansa Group.

България Ер е националният авиопревозвач на България със седалище в София. Извършва редовни полети до над 20 дестинации в Европа, Близкия изток и Африка. Авиокомпанията е основана през 2002 г. и разполага с флот от 10 самолета, включително Airbus A319 и Embraer E190. България Ер предлага места както в икономична, така и в бизнес класа, както и програма за редовни пътуващи, наречена Fly More. Авиокомпанията има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании, включително Air France, KLM и Alitalia. България Ер е член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и Асоциацията на европейските авиокомпании (AEA).

Услуги на борда HiSky, Brussels Airlines и Air Europa от Малага до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Малага до София от полет.
съоръжения HiSky Brussels Airlines Air Europa Air France Wizz Air Lufthansa Volotea Air Serbia Easyjet Austrian Airlines Vueling British Airways ITA Airways Finnair TAROM Sky Express Eurowings Aegean Airlines Iberia SWISS Jet2 KLM Aer Lingus LOT Bulgaria Air TAP Portugal Ryanair Scandinavian Airlines Iberia Express Turkish Airlines Transavia Czech Airlines Norwegian Royal Air Maroc
WiFi
Багаж
Храни и напитки

Малага до София Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
5.1kg
Автобус
34.0kg
Полет
1,358.5kg
Кола
131.0kg

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Малага до София?
Билет полет от Малага до София е 429,70лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 87,59лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Малага до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Малага до София е 87,59лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Малага и София от полет?
Малага до София е 2 452 km.
Колко време трае полет между Малага и София?
Малага до София е средно 15 ч. 5 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч. 25 мин..
Какви компании работят от Малага до София?
Малага до София се покрива от оператор(и) 49. Можете да намерите на Virail HiSky, Brussels Airlines, Air Europa, Air France, Wizz Air, Lufthansa, Volotea, Air Bagan, Air Serbia, TUI fly Belgium, Swiss International Air Lines, Easyjet, Austrian Airlines, Vueling, British Airways, ITA Airways, Finnair, TAROM, Sky Express, Jet2.com, Eurowings, Aegean Airlines, Iberia, Dba, SWISS, Jet2, KLM, TAP Air Portugal, Norwegian Air Sweden, Wizz Air Malta, Aer Lingus, LOT, easyJet UK, Aero Services Executive, Bulgaria Air, TAP Portugal, Ryanair, Big Sky Airlines, Condor Flugdienst, Scandinavian Airlines, President Airlines, Iberia Express, Turkish Airlines, Iberia Airlines, Transavia, Czech Airlines, Norwegian, Royal Air Maroc, Wizz Air UK предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Малага до София?
Малага до София има средно 102 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Малага до София?
Най-ранният полет от Малага до София тръгва на 01:05. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Малага до София?
Последният полет от Малага до София тръгва на 00:50. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Малага до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 87,59лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Малага до София?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Малага, за да отидете до София. Можете да преминете от Malaga и можете да стигнете до Sofia.
Колко директни връзки преминават от Малага до София?
Има средно 2 от Малага до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Малага до София от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Малага и София е 3 ч. 25 мин..
Има ли директен полет от Малага към София?
Да, има директен полет между Малага и София.
Какви са емисиите на CO2 за Малага до София от полет?
Пътуването на полет от Малага до София създава 1,358.5kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Малага

Международни маршрути от Малага и близките райони

Други дестинации от Малага

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути