Намерете полет от Малага до София

Започва от
220,65 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

откривам

Утре

От 220,65 лв.

2 Дни

откривам

Стигнете от Малага до София с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Малага до София? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Малага до София, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините самолетни билети, за да стигна от Малага до София?

Цените за самолетни билети от Малага до София варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са резервирани предварително, най-евтините самолетни билети от Малага до София ще струват 38,96 лв.. Средната цена на самолетен билет е приблизително 432,53 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Обобщение на пътуването с Полет

Пътуването от Малага до София от Plane е 2452 км и отнема 15 ч. 47 мин.. Има 84 връзки на ден, с първото заминаване на 06:00 и последното на 23:05. Възможно е да пътувате от Малага до София от Plane само за 38,96 лв. или за 11 586,33 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 112,76 лв..

Най-добра цена 62,50 лв.
Продължителност на пътуването 13 ч. 40 мин.
Връзка на ден 84
Най-ниската цена 62,50 лв.
Най-висока цена 1 331,84 лв.
Първо заминаване 06:00
Последно заминаване 23:05
Разстояние 2 452 km
Заминаване Малага
Пристигане София
Превозвачи Air France, ,

Полет Билети от Малага до София

  Feb 03
  Още
  15°
  Feb 04
  112.76
  14°
  Feb 05
  Още
  16°
  Feb 06
  34.93
  15°
  Feb 07
  Още
  14°
  Feb 08
  38
  13°
  Feb 09
  Още
  14°
  Feb 10
  Още
  13°
  Feb 11
  Още
  13°
  Feb 12
  Още
  12°
  Feb 13
  Още
  12°
  Feb 14
  Още
  13°
  Feb 15
  35.3
  13°
  Feb 16
  Още
  13°
  Feb 17
  Още
  14°
Departure date
Friday,Feb 03 2023
15°

Сравнете цена и билети

 
Feb 03
Friday
15°
Още
Още
Feb 04
Saturday
14°
Още
220,65 лв.
Feb 05
Sunday
16°
Още
Още
Feb 06
Monday
15°
210,67 лв.
68,35 лв.
Feb 07
Tuesday
14°
Още
Още
Feb 08
Wednesday
13°
177,66 лв.
74,36 лв.
Feb 09
Thursday
14°
Още
Още

Най-доброто време за резервация на Малага - София пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Малага до София Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Полет
699.105kg
Влак
34.342kg
Автобус
166.804kg
Кола
120.197kg

Настаняване, което може да харесате в София

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време отнема да се стигне от Малага до София със самолет?

За да стигнете по-бързо от Малага до София, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Малага и София ще завършат пътуването през 3 ч. 25 мин.. Средно ще ви отнеме около 15 ч. 47 мин., за да пътувате 2 453 km между Малага и София.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Малага до София?

По принцип първото отпътуване за деня от Малага ще бъде в 06:00, а последното - в 23:05. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Малага до София могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

При пътуване от Малага до София кои летища мога да използвам?

Ако пътувате в чужбина от Испания до България, обърнете внимание на тези маршрути, които са на ваше разположение. Можете да тръгнете от Malaga and Malaga Airport и да пристигнете в Sofia and Sofia Airport. Не всички летища в Испания се свързват с всички летища в България, така че можем да ви помогнем да планирате най-добрия маршрут. За международни пътувания винаги проверявайте внимателно, за да сте сигурни, че пристигате на удобно място, и внимавайте, когато правите резервацията си. Често може да откриете, че непряк маршрут, който прави една или повече смени по пътя, е по-добър от директен маршрут.

Ще можете да тръгнете от Малага, като използвате летища като Malaga and Malaga Airport. Те ви свързват с летища, включително Sofia and Sofia Airport в София. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези летища ще се явят по маршрута, в зависимост от авиокомпанията, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно кой маршрут следва вашата авиокомпания, за да видите дали преминава през летище, което е удобно за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между летищата или в Малага, или в София, за ваше удобство по време на пътуване.

Колко пътувания от Малага до София има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Малага до София, можете да пътувате с компании като Air France, , Klm, Aeroflot, Turkish Airlines, British Airways, Alitalia, Easyjet, Iberia, Tap Air Portugal, Ryanair, Swiss, Lufthansa, Air Europa, Qatar Airways, Bulgaria Air, Wizz Air, Flybe, Air Malta, El Al, Tarom, Czech Airlines, Aegean Airlines, Airbaltic, Transavia, Sas, Eurowings, Lauda, Finnair, Scandinavian Airlines, Kiwi Com, Easyjet Worldwide, Mytrip Com, Tripmonster, Edreams, Expedia, Gotogate, Smartfares, Priceline, Combigo, Flyus, Travelgenio, Lot and Norwegian. Ще откриете максимален брой от 175 заминаващи на ден. Средно има 82 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 1 директни пътувания между Малага и София. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 81 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване