Намерете полет от Лутън до София

Започва от
35,22 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

откривам

Утре

откривам

2 Дни

откривам

Пътуване от Лутън до София с Virail

Планирате да пътувате от Лутън до София? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините самолетни билети за пътуване от Лутън до София?

Най-евтините самолетни билети от Лутън до София струват 21,56 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 148,38 лв. за вашия самолетен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини самолетни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Лутън до София.Обобщение на пътуването с Полет

Пътуването от Лутън до София от Plane е 2048 км и отнема 3 ч. 10 мин.. Има връзки на ден, с първото заминаване на 08:35 и последното на 21:55. Възможно е да пътувате от Лутън до София от Plane само за 21,56 лв. или за 4 494,82 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е .

Най-добра цена 21,56 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 10 мин.
Връзка на ден 3
Най-ниската цена 21,56 лв.
Най-висока цена 4 494,82 лв.
Първо заминаване 08:35
Последно заминаване 21:55
Разстояние 2 048 km
Заминаване Лутън
Пристигане София
Превозвачи Wizz Air, ,

Полет Билети от Лутън до София

  Feb 03
  Още
  11°
  Feb 04
  Още
  Feb 05
  Още
  Feb 06
  Още
  Feb 07
  Още
  Feb 08
  Още
  Feb 09
  Още
  Feb 10
  Още
  Feb 11
  Още
  Feb 12
  Още
  Feb 13
  Още
  10°
  Feb 14
  Още
  12°
  Feb 15
  Още
  12°
  Feb 16
  Още
  10°
  Feb 17
  Още
Departure date
Friday,Feb 03 2023
11°

Най-доброто време за резервация на Лутън - София пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Лутън до София Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Полет
583.68kg
Влак
28.672kg
Автобус
139.264kg
Кола
100.352kg

Настаняване, което може да харесате в София

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време отнема да се стигне от Лутън до София със самолет?

Разстоянието между Лутън и София е около 2 048 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 3 ч. 10 мин.. Обаче най-бързите маршрути между Лутън и София продължават 2 ч. 55 мин.. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време на деня мога да пътувам от Лутън до София?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Лутън до София, който тръгва в 08:35. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 21:55. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои летища се използват при пътуване от Лутън до София?

Ако пътувате в чужбина от Великобритания до България, обърнете внимание на тези маршрути, които са на ваше разположение. Можете да тръгнете от Luton и да пристигнете в Sofia. Не всички летища в Великобритания се свързват с всички летища в България, така че можем да ви помогнем да планирате най-добрия маршрут. За международни пътувания винаги проверявайте внимателно, за да сте сигурни, че пристигате на удобно място, и внимавайте, когато правите резервацията си. Често може да откриете, че непряк маршрут, който прави една или повече смени по пътя, е по-добър от директен маршрут.

Можете да заминете от Лутън на летища като Luton. В края на пътуването ще можете да пристигнете в София на следните летища: Sofia. Някои от тези летища могат да се обслужват само от определени авиокомпании. Поради това може да няма директна връзка между всички летища в Лутън и София. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Лутън до София?

Маршрутът от Лутън до София се обслужва от компании, включително Wizz Air, , El Al, Iberia, Tarom, Ryanair, Alitalia, Easyjet and El Al Israel Airlines. От този списък на транспортните компании има до 58 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Лутън са средно 3 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Лутън до София, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 3 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване