Полет Лутън - София цени от 61,12 лв.

Започва от
61,12 лв.
откривам

Лутън до София с полет

Пътуването от Лутън до София от полет е 2050,01 km и отнема 4 ч 7 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 06:30 ч. и последното на 22:15 ч.. Възможно е да пътувате от Лутън до София от полет само за 61,12 лв. или за 455,10 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 61,12 лв..

Най-ниската цена61,12 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 7 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена61,12 лв.
Най-висока цена455,10 лв.
Първо заминаване06:30 ч.
Последно заминаване22:15 ч.
Разстояние2050,01 km
ЗаминаванеЛутън
ПристиганеСофия
ПревозвачиVueling, LOTОще

Полет Билети от Luton до Sofia

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Стигнете от Лутън до София с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Лутън до София. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините самолетни билети, за да стигна от Лутън до София?

Цените за самолетни билети от Лутън до София варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са резервирани предварително, най-евтините самолетни билети от Лутън до София ще струват 61,12 лв.. Средната цена на самолетен билет е приблизително 190,67 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Лутън до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време отнема пътуването от Лутън до София със самолет?

Средното време за пътуване е 4 ч 7 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 2050,01 km от Лутън до София. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Лутън до София да отнеме повече от 4 ч 7 мин. Пътуването между Лутън и София със самолет обикновено отнема 4 ч 7 мин, за да се покрие разстояние от 2050,01 km. Най-краткото пътуване от Лутън до София ще ви отнеме 3 ч 5 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в София е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от Лутън до София?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Лутън до София, който обикновено тръгва в 06:30 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 22:15 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Лутън в 06:30 ч., а последният - в 22:15 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Лутън до София могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои летища мога да използвам за пътуване от Лутън до София?

В зависимост от авиокомпанията, която решите да използвате за пътуването си, ще можете да излетите от Лутън от следните летища: . Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните летища: . Не всички авиокомпании обслужват всяко летище, така че проверете предварително, за да видите къде точно ви отвежда вашият маршрут.

Колко пъти на ден има тръгващи от Лутън за София?

Ако искате да стигнете от Лутън до София, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 6 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 2 директни пътувания между Лутън и София. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 4 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Лутън до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Luton до Sofia

Евтини билети за полет от Лутън до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Лутън до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Лутън до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Лутън до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Luton до Sofia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Лутън до София

Най-евтините самолетни билети Лутън - София могат да бъдат намерени само за 90,14 лв., ако имате късмет, или средно за 223,33 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 521,76 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София със самолет

Когато пътувате до София със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Aegean Airlines е най-голямата авиокомпания в Гърция, изпълняваща вътрешни и международни полети до над 150 дестинации. Основана през 1987 г., авиокомпанията се разрасна до основен играч на европейския авиационен пазар, с флот от над 60 самолета и репутация за висококачествено обслужване. Aegean Airlines е член на Star Alliance, глобална мрежа от авиокомпании, която включва някои от най-големите превозвачи в света. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително наградата Skytrax за най-добра регионална авиокомпания в Европа за девет последователни години.

Air Serbia е националната авиокомпания на Сърбия, със седалище в Белград. Основана е през 2013 г. като наследник на бившия национален превозвач Jat Airways. Air Serbia извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Америка, с флот от модерни самолети Airbus. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти, наречена Etihad Guest. Air Serbia е член на групата Etihad Airways Partners, която включва няколко други авиокомпании по света. Авиокомпанията спечели няколко награди за своите услуги и представяне, включително Най-добра авиокомпания в Източна Европа на Световните награди за авиокомпании.

British Airways е водещата авиокомпания превозвач на Обединеното кралство, със седалище в Лондон. Тя е една от най-големите авиокомпании в Европа и извършва полети до над 180 дестинации по света. Авиокомпанията е основана през 1974 г. и оттогава се е превърнала в основен играч в авиационната индустрия. British Airways е известна със своето висококачествено обслужване, удобни места за сядане и широка мрежа от маршрути. Авиокомпанията управлява флотилия от над 250 самолета, включително Airbus A380 и Boeing 787 Dreamliner. British Airways е член на авиокомпанията Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании.

Brussels Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Белгия, със седалище в Брюксел. Обслужва полети до над 100 дестинации в Европа, Африка, Северна Америка и Азия. Авиокомпанията е основана през 2006 г. и е член на Star Alliance. Brussels Airlines е известна със своята висококачествена услуга, модерен флот и ангажимент за устойчивост. Той предлага набор от класове за пътуване, включително икономична, бизнес и първокласна икономична. Авиокомпанията също така има програма за лоялност, наречена Miles & More, която позволява на пътниците да печелят и осребряват мили за полети, надграждане и други награди. Brussels Airlines е дъщерно дружество на Lufthansa Group.

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Услуги на борда Vueling, LOT and KLM от Лутън до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Лутън до София от plane.
съоръжения Vueling LOT KLM SWISS Wizz Air Brussels Airlines Ryanair Easyjet British Airways Aer Lingus Air Serbia Lufthansa Loganair Aegean Airlines Austrian Airlines
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Багаж check check check check check check check check check check check check check check check
food_and_drink Храни и напитки cross check cross check check cross check check check check check check check check check

Лутън до София Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
143.5kg
Автобус
153.75kg
Полет
410kg
Кола
328kg

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Лутън до София?
Билет полет от Лутън до София е 190,67 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 61,12 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Лутън до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Лутън до София е 61,12 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Лутън и София от полет?
Лутън до София е 2050,01 km.
Колко време трае полет между Лутън и София?
Лутън до София е средно 4 ч 7 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 5 мин.
Какви компании работят от Лутън до София?
Лутън до София се покрива от оператор(и) 15. Можете да намерите на Virail Vueling, LOT, Wizz Air UK, KLM, SWISS, Wizz Air, Brussels Airlines, Ryanair, Easyjet, British Airways, Aer Lingus, Air Serbia, Lufthansa, Loganair, Aegean Airlines and Austrian Airlines предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Лутън до София?
Лутън до София има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Лутън до София?
Най-ранният полет от Лутън до София тръгва на 06:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Лутън до София?
Последният полет от Лутън до София тръгва на 22:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Лутън до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 61,12 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Лутън до София?
Има средно 2 от Лутън до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Лутън до София от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Лутън и София е 3 ч 5 мин.
Има ли директен полет от Лутън към София?
Да, има директен полет между Лутън и София.
Какви са емисиите на CO2 за Лутън до София от полет?
Пътуването на полет от Лутън до София създава 410kg CO2 емисии.

Отидете локално от Лутън

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Лутън

Международни маршрути от Лутън и близките райони

Други дестинации от Лутън

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути