Намерете автобус от София до Нюрнберг

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Намерете евтини автобусни билети до Нюрнберг

Детайли за пътуването

Най-добра цена 116,84 лв.
Продължителност на пътуването 22 ч. 14 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 14:00
Последно отпътуване 14:00
разстояние 1 204 km

Намерете вашите автобусни връзки от София до Нюрнберг на virail

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от София до Нюрнберг в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Колко струват автобусните билети от София до Нюрнберг?

Можете да намерите автобусни билети от София до Нюрнберг средно за 144,16 лв.. Ако обаче вече знаете датата на вашето пътуване, не губете време и резервирайте възможно най-скоро евтини билети от 102,07 лв..

Цена на билет - всеки ден

159,03 лв. Още Още Още 150,64 лв. Още Още
756,71 лв. 467,27 лв. Още Още Още Още 298,32 лв.

Автобуси от София до Нюрнберг

В колко часа тръгват автобусите за Нюрнберг?

Средната продължителност на пътуването е 22 ч. 43 мин., но най-бързите автобусни връзки ще ви закарат до Нюрнберг за :20 ч. 55 мин.. Първият автобус е насрочен за 03:00, а последният за 14:00.

Ако търсите различни алтернативи за пътуване от София до Нюрнберг, влаковете и решенията за споделено пътуване биха могли да бъдат добра сделка, като се има предвид сравнително краткото разстояние.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Нюрнберг от София с автобус?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Нюрнберг с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

Ако искате да пътувате от София до Нюрнберг с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.