Намерете автобус от София до Марсилия

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Намерете евтини автобусни билети до Марсилия
от 86,56 лв.

Детайли за пътуването

Най-добра цена 168,96 лв.
Продължителност на пътуването 36 ч. 46 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 09:00
Последно отпътуване 09:00
разстояние 1 458 km

С автобус от София до Марсилия: с virail е по-лесно

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от София до Марсилия в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Колко струват автобусните билети от София до Марсилия?

Автобусните билети от София до Марсилия струват средно 227,37 лв., но ако имате възможност да резервирате предварително, или ако вашите дати за пътуване са гъвкави, по-лесно ще получите евтини автобусни билети от София до Марсилия само за 128,91 лв..

Цена на билет - всеки ден

169,30 лв. 277,73 лв. Още Още Още Още 169,18 лв.
Още Още Още Още Още 333,57 лв. Още

Автобуси от София до Марсилия

За кога са планирани автобусите по линията София - Марсилия?

За да стигнете до Марсилия от София с автобус, ще ви отнеме около 38 ч. 10 мин. или дори : 28 ч. 30 мин., ако изберете най-бързите решения. Първият автобус тръгва от София в 10:00, докато последният е в 09:00.

Тъй като пътуването от София до Марсилия не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Марсилия от София с автобус?

Ако искате да пътувате от София до Марсилия с автобус, има 2.5 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 1.5 директни линии, спрямо 1 маршрута, които имат поне една смяна. Моля, обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент.

Ако искате да пътувате от София до Марсилия с автобус, има 2.5 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 1.5 маршрута, са директни линии. Затова ще останете в един автобус през цялото пътуване.