Намерете автобус от София до Карлово

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12,38 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 30 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 12:00
Последно отпътуване 12:00
разстояние 121 km

Virail ще намери за вас най-добрите оферти за автобус от София до Карлово

Virail сравнява за вас повече от 200 доставчика, за да намери решението, което по-добре отговаря на вашите нужди. Можете да филтрирате резултатите според бюджета си, за да намерите най-доброто решение за вашето пътуване от София до Карлово.

Колко струват най-евтините автобусни билети от София до Карлово?

Ако имате възможност, резервирайте предварително или се опитайте да бъдете гъвкави, когато избирате датите. По този начин ще намерите евтини автобусни билети от София до Карлово от 11,75 лв., докато средната цена е 12,40 лв..

Цена на билет - всеки ден

12,40 лв. 12,40 лв. 12,40 лв. Още 12,40 лв. Още Още

Автобуси от София до Карлово

За кога са планирани автобусите по линията София - Карлово?

Първият автобус до Карлово тръгва в 13:00, докато последният е насрочен за 12:00. Пътуването отнема средно 2 ч. 30 мин., но най-бързите връзки отнемат само :1 ч. 55 мин..

Тъй като пътуването от София до Карлово не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко автобусни връзки има от София до Карлово всеки ден?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Карлово с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Затова изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един автобус и да избегнете смяна. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Карлово с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.