Намерете автобус от Пловдив до Дрезден

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 109,49 лв.
Продължителност на пътуването 25 ч. 7 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 13:00
Последно отпътуване 12:00
разстояние 1 296 km

С автобус от Пловдив до Дрезден: с virail е по-лесно

С virail лесно можете да намерите най-добрите оферти за вас: не пропускайте най-евтините автобусни билети от Пловдив до Дрезден. Изберете датата и филтрирайте резултатите по цена и заминаване: идеалното решение ви очаква.

Колко струват автобусните билети от Пловдив до Дрезден?

Не чакайте прекалено дълго, за да резервирате билета си: чрез предварителна резервация можете да получите автобусни билети от Пловдив до Дрезден само за 109,49 лв.. Въпреки това, ако все още не знаете датите на вашето пътуване, можете да намерите билети средно за 170,20 лв..

Автобуси от Пловдив до Дрезден

За кога са планирани автобусите по линията Пловдив - Дрезден?

Средната продължителност на пътуването е 25 ч. 7 мин., но най-бързите автобусни връзки ще ви закарат до Дрезден за :23 ч.. Първият автобус е насрочен за 13:00, а последният за 12:00.

За сравнително кратки пътувания като това от Пловдив до Дрезден, можете да изберете и споделено пътуване, по-евтина алтернатива, или с влак, екологичен избор.

При пътуване с автобус до Дрезден от Пловдив: колко връзки дневно има?

Ако искате да пътувате от Пловдив до Дрезден с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 2 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Дрезден в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Пловдив до Дрезден с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии. Затова ще останете в един автобус през цялото пътуване.