• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Пасау до Стара Загора

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Стара Загора

Пътуването ви от Пасау до Стара Загора с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Пасау до Стара Загора. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Пасау да се Стара Загора с автобус

разстояние 1 169 km

Обобщение на маршрута от bus

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Karat - S-logo
Karat - S
Времетраене: 24 ч. 56 мин.
Пасау ж.п. гара - Стара Загора Централна автогара
23:59 - 01:55
86,06 лв.
Karat - S-logo
Karat - S
Времетраене: 24 ч. 56 мин.
Passau Hauptbahnhof - Starza Zagora Avtobusna Spirka
23:59 - 01:55
86,06 лв.

Колко време отнема пътуването от Пасау до Стара Загора с автобус?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 1 169 km от Пасау до Стара Загора. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Пасау до Стара Загора да отнеме повече от .

По кое време на деня мога да пътувам от Пасау до Стара Загора?

Първото пътуване през нощта тръгва от Пасау в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Пасау и Стара Загора. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Пасау до Стара Загора?

Международно пътуване от Германия до България може да започне в различни отправни точки. В Германия ще можете да започнете пътуването си на следните спирки: Пасау ж.п. гара and Passau Hauptbahnhof. В зависимост от вашата спирка за заминаване, можете да пристигнете в България на спирки като Стара Загора Централна автогара and Starza Zagora Avtobusna Spirka. Някои компании ще пътуват само до или от някои от тези спирки, така че може да се наложи да направите връзка по време на пътуването, за да достигнете желаната дестинация. Проверете Virail, за да видите както директни маршрути, така и свързващи пътувания, за да завършите това международно пътуване.

Можете да тръгнете от Пасау на спирки като Пасау ж.п. гара and Passau Hauptbahnhof. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Стара Загора на следните спирки: Стара Загора Централна автогара and Starza Zagora Avtobusna Spirka. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Пасау и Стара Загора. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Пасау до Стара Загора има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пасау до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.