• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Нюрнберг до Стара Загора

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Стара Загора

Бързо и лесно пътуване от Нюрнберг до Стара Загора с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Нюрнберг до Стара Загора? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Нюрнберг да се Стара Загора с автобус

разстояние 1 367 km

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Нюрнберг - Стара Загора

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Eurolines SA-logo
Eurolines SA
Времетраене: 53 ч.
Нюрнберг Централна автогара - Автогара Стара Загора
20:00 - 02:00
310,98 лв.
Eurolines-logo
Eurolines
Времетраене: 53 ч.
Bahnhofstraße, 11 - General Gurko
20:00 - 02:00
310,98 лв.

Колко време отнема пътуването от Нюрнберг до Стара Загора с автобус?

Пътуването от Нюрнберг до Стара Загора с автобус обикновено отнема . Това пътуване обхваща разстояние от 1 367 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Нюрнберг до Стара Загора?

Първото пътуване през нощта тръгва от Нюрнберг в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Нюрнберг и Стара Загора. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Нюрнберг до Стара Загора?

Когато пътувате от Германия с автобус, ще можете да тръгнете от спирки като Нюрнберг Централна автогара and Bahnhofstraße, 11. Тези маршрути ще се свързват със спирки, включително Автогара Стара Загора and General Gurko в България. Пътуването в чужбина може да е сложно и, в зависимост от градовете, между които пътувате, може да се наложи смяна по време на маршрута. Virail ще ви покаже кои спирки в Германия и България имат пряка връзка помежду си и кои изискват непряко пътуване. Може да се наложи да смените превозното средство по пътя, за да стигнете от предпочитаната от вас спирка в Германия до точката на пристигане в България.

Можете да тръгнете от Нюрнберг на спирки като Нюрнберг Централна автогара and Bahnhofstraße, 11. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Стара Загора на следните спирки: Автогара Стара Загора and General Gurko. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Нюрнберг и Стара Загора. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Нюрнберг до Стара Загора има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Нюрнберг до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.