Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете автобус от Магдебург до Враца

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Враца

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Магдебург до Враца

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Магдебург до Враца. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Магдебург да се Враца с автобус

разстояние 1 331 km
Заминаване Магдебург
Пристигане Враца
Превозвачи Flixbus

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Магдебург - Враца

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Магдебург до Враца с автобус?

Пътуването от Магдебург до Враца с автобус обикновено отнема . Това пътуване обхваща разстояние от 1 332 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване.

Кога тръгват заминаващите от Магдебург до Враца?

Първото пътуване през нощта тръгва от Магдебург в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Магдебург и Враца. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Магдебург до Враца?

Когато пътувате от Германия с автобус, ще можете да тръгнете от спирки като Magdeburg. Тези маршрути ще се свързват със спирки, включително Vratsa в България. Пътуването в чужбина може да е сложно и, в зависимост от градовете, между които пътувате, може да се наложи смяна по време на маршрута. Virail ще ви покаже кои спирки в Германия и България имат пряка връзка помежду си и кои изискват непряко пътуване. Може да се наложи да смените превозното средство по пътя, за да стигнете от предпочитаната от вас спирка в Германия до точката на пристигане в България.

Можете да тръгнете от Магдебург на спирки като Magdeburg. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Враца на следните спирки: Vratsa. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Магдебург и Враца. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Магдебург до Враца има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Магдебург до Враца. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване