• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Лудвигсхафен до Бургас

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Бургас

Пътуването ви от Лудвигсхафен до Бургас с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Лудвигсхафен до Бургас. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Лудвигсхафен да се Бургас с автобус

разстояние 1 655 km

Обобщение на маршрута от bus

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Karat - S-logo
Karat - S
Времетраене: 35 ч. 35 мин.
Манхайм Централна автогара - Бургас Автогара "Юг"
16:25 - 05:00
134,66 лв.

Колко време отнема да се стигне от Лудвигсхафен до Бургас с автобус?

Пътуването от Лудвигсхафен до Бургас с автобус обикновено отнема . Това пътуване обхваща разстояние от 1 655 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Лудвигсхафен до Бургас?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Лудвигсхафен до Бургас, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки се използват при пътуване от Лудвигсхафен до Бургас?

Ако пътувате в чужбина от Германия до България, обърнете внимание на тези маршрути, които са на ваше разположение. Можете да тръгнете от Манхайм Централна автогара и да пристигнете в Бургас Автогара "Юг". Не всички спирки в Германия се свързват с всички спирки в България, така че можем да ви помогнем да планирате най-добрия маршрут. За международни пътувания винаги проверявайте внимателно, за да сте сигурни, че пристигате на удобно място, и внимавайте, когато правите резервацията си. Често може да откриете, че непряк маршрут, който прави една или повече смени по пътя, е по-добър от директен маршрут.

Ще можете да напуснете Лудвигсхафен, като използвате спирки като Манхайм Централна автогара. Те ви свързват със спирки, включително Бургас Автогара "Юг" в Бургас. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Лудвигсхафен, или в Бургас, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от Лудвигсхафен за Бургас?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Лудвигсхафен до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.