Намерете автобус от Калафат до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 19,54 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 10 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 18:45
Последно отпътуване 18:45
разстояние 147 km

Намерете с virail своя автобус от Калафат до София

Намирането на идеалните автобусни билети за пътуване от Калафат до София е толкова лесно с virail. След като изберете датата на пътуването си, virail ще сравни стотици оферти от нашия партньор, за да намери най-доброто решение за вас.

Колко струват най-евтините автобусни билети от Калафат до София?

Можете да намерите автобусни билети от Калафат до София средно за 19,54 лв.. Ако обаче вече знаете датата на вашето пътуване, не губете време и резервирайте възможно най-скоро евтини билети от 19,54 лв..

Автобуси от Калафат до София

За кога са планирани автобусите от Калафат до София?

Първият автобус тръгва от Калафат в 18:45, докато последният тръгва в 18:45. Пътуването отнема 5 ч. 10 мин..

Ако предоставените оферти за автобуси не отговарят на вашите нужди, влаковете и споделеното пътуване могат да представляват добра алтернатива за това разстояние.

Колко връзки дневно съществуват, за да отидете до София от Калафат с автобус?

1 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Калафат до София с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 1 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Затова изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един автобус и да избегнете смяна. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

1 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Калафат до София с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.