Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете автобус от Франкфурт на Майн до Враца

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Враца

откривам

Бързо и лесно пътуване от Франкфурт на Майн до Враца с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Франкфурт на Майн до Враца? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Франкфурт на Майн да се Враца с автобус

разстояние 1 367 km
Заминаване Франкфурт на Майн
Пристигане Враца
Превозвачи Flixbus

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Франкфурт на Майн - Враца

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема пътуването от Франкфурт на Майн до Враца с автобус?

При разстояние от 1 367 km между Франкфурт на Майн и Враца, обикновено отнема , за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от . Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

По кое време на деня мога да пътувам от Франкфурт на Майн до Враца?

Първият отпътуващ през нощта от Франкфурт на Майн до Враца тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Франкфурт на Майн и Враца. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от Франкфурт на Майн до Враца?

Можете да пътувате от Германия до България с помощта на търсачката на Virail, за да намерите идеалното си пътуване от всички налични опции. В Германия можете да използвате спирки като Frankfurt central station. Те ще ви отведат до спирки като Vratsa в България. Винаги обаче е важно да се разгледат подробностите при планирането на пътуване в чужбина. Възможно е да няма директна връзка между избраните от вас спирки в Германия и България. Ако случаят е такъв, ще трябва да пътувате, използвайки свързващо пътуване, като смените превозното средство на една или повече спирки по пътя.

Можете да тръгнете от Франкфурт на Майн на спирки като Frankfurt central station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Враца на следните спирки: Vratsa. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Франкфурт на Майн и Враца. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Франкфурт на Майн до Враца има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Франкфурт на Майн до Враца. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване