• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Фрайбург до Сливен

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Сливен

Пътуването ви от Фрайбург до Сливен с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Фрайбург до Сливен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Фрайбург да се Сливен с автобус

разстояние 1 555 km

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
-
Превозвачи
2
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Фрайбург - Сливен

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Karat-S (Карат-С)-logo
Karat-S (Карат-С)
Времетраене: 33 ч. 45 мин.
Фрайбург Централна автогара - Сливен Централна автогара
16:30 - 03:15
146,69 лв.
Karat - S-logo
Karat - S
Времетраене: 33 ч. 45 мин.
Freiburg Hbf - Bus and Coach Station Sliven
16:30 - 03:15
146,69 лв.

Колко време отнема пътуването от Фрайбург до Сливен с автобус?

При разстояние от 1 556 km между Фрайбург и Сливен, обикновено отнема , за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от . Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

Кога тръгват заминаващите от Фрайбург до Сливен?

Първото пътуване през нощта тръгва от Фрайбург в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Фрайбург и Сливен. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от Фрайбург до Сливен?

Когато пътувате от Германия с автобус, ще можете да тръгнете от спирки като Freiburg Central Bus Station, Freiburg Hbf and Фрайбург Централна автогара. Тези маршрути ще се свързват със спирки, включително Sliven Central Bus Station, Bus and Coach Station Sliven and Сливен Централна автогара в България. Пътуването в чужбина може да е сложно и, в зависимост от градовете, между които пътувате, може да се наложи смяна по време на маршрута. Virail ще ви покаже кои спирки в Германия и България имат пряка връзка помежду си и кои изискват непряко пътуване. Може да се наложи да смените превозното средство по пътя, за да стигнете от предпочитаната от вас спирка в Германия до точката на пристигане в България.

Ще можете да напуснете Фрайбург, като използвате спирки като Freiburg Central Bus Station, Freiburg Hbf and Фрайбург Централна автогара. Те ви свързват със спирки, включително Sliven Central Bus Station, Bus and Coach Station Sliven and Сливен Централна автогара в Сливен. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Фрайбург, или в Сливен, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Фрайбург до Сливен?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Фрайбург до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.