Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Филах до София

Тръгване от
78,21 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в София

откривам

Пътуването ви от Филах до София с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Филах до София? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват автобусните билети от Филах до София?

Когато пътувате от Филах до София, можете да очаквате да платите средно около 109,70 лв.. Може да успеете да намерите цени до 78,21 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Филах да се София с автобус

Най-добра цена 78,21 лв.
Продължителност на пътуването 16 ч. 55 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 15:40
Последно отпътуване 15:40
разстояние 865 km
Заминаване Филах
Пристигане София
Превозвачи Flixbus

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
1
Превозвачи
1
Минимална цена
78,21 лв.
Максимална цена
215,12 лв.

Филах - София

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

136,89 лв.

Дата
неделя 1 май 2022
FlixBus-logo
Villach - Sofia
15:40 - 09:35
FlixBus
16 ч. 55 мин.
CO2: 30.46kg
Най-

Колко дълго е пътуването от Филах до Софияс автобус?

Разстоянието между Филах и София е приблизително 866 km. Като цяло ще ви отнеме около 16 ч. 55 мин., за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

В колко часа са заминаващите от Филах до София?

Първият заминаващ за деня от Филах до София тръгва в 15:40, докато последния отпътуващ за деня е в 15:40. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Филах и София. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Филах до София?

Ако пътувате в чужбина от Австрия до България, обърнете внимание на тези маршрути, които са на ваше разположение. Можете да тръгнете от Villach и да пристигнете в Sofia. Не всички спирки в Австрия се свързват с всички спирки в България, така че можем да ви помогнем да планирате най-добрия маршрут. За международни пътувания винаги проверявайте внимателно, за да сте сигурни, че пристигате на удобно място, и внимавайте, когато правите резервацията си. Често може да откриете, че непряк маршрут, който прави една или повече смени по пътя, е по-добър от директен маршрут.

В Филах спирките за заминаване включват Villach. Когато пристигнете в София, може да успеете да слезете на спирки като Sofia. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Филах до София?

Ако искате да стигнете от Филах до София, можете да пътувате с компании като Flixbus. Ще откриете максимален брой от 1 заминаващи на ден. Средно има 1 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 1 директни пътувания между Филах и София. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване