Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Дрезден до Шумен

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Шумен

откривам

Пътуване от Дрезден до Шумен с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Дрезден до Шумен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Дрезден до Шумен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Дрезден да се Шумен с автобус

разстояние 1 316 km

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Дрезден - Шумен

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Flixbus-logo
Flixbus
1 прекачване
Времетраене: 29 ч. 55 мин.
Dresden Central Station - Shumen (Avtogara)
20:15 - 03:10
332,45 лв.

Колко време ще отнеме, за да отида от Дрезден до Шумен с автобус?

Разстоянието между Дрезден и Шумен е приблизително 1 317 km. Като цяло ще ви отнеме около , за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

В колко часа са заминаващите от Дрезден до Шумен?

По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Дрезден в , а последният - в . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Дрезден до Шумен могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Дрезден до Шумен?

Ако пътувате в чужбина от Германия до България, обърнете внимание на тези маршрути, които са на ваше разположение. Можете да тръгнете от Dresden Central Station и да пристигнете в Shumen (Avtogara). Не всички спирки в Германия се свързват с всички спирки в България, така че можем да ви помогнем да планирате най-добрия маршрут. За международни пътувания винаги проверявайте внимателно, за да сте сигурни, че пристигате на удобно място, и внимавайте, когато правите резервацията си. Често може да откриете, че непряк маршрут, който прави една или повече смени по пътя, е по-добър от директен маршрут.

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Дрезден от следните спирки: Dresden Central Station. Пристигайки в Шумен, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Shumen (Avtogara). Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Шумен.

Колко пътувания от Дрезден до Шумен има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Дрезден до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33