Намерете автобус от Бургас до Мюнхен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 144,73 лв.
Продължителност на пътуването 29 ч. 30 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 02:30
Последно отпътуване 01:30
разстояние 1 388 km

Намерете с virail своя автобус от Бургас до Мюнхен

Virail сравнява за вас повече от 200 доставчика, за да намери решението, което по-добре отговаря на вашите нужди. Можете да филтрирате резултатите според бюджета си, за да намерите най-доброто решение за вашето пътуване от Бургас до Мюнхен.

Колко струва нискотарифен билет за автобуси от Бургас до Мюнхен?

Ако имате възможност, резервирайте предварително или се опитайте да бъдете гъвкави, когато избирате датите. По този начин ще намерите евтини автобусни билети от Бургас до Мюнхен от 144,73 лв., докато средната цена е 223,94 лв..

Автобуси от Бургас до Мюнхен

Кога заминават първите и последните автобуси от Бургас до Мюнхен?

За да стигнете до Мюнхен от Бургас с автобус, ще ви отнеме около 29 ч. 30 мин. или дори : 28 ч. 30 мин., ако изберете най-бързите решения. Първият автобус тръгва от Бургас в 02:30, докато последният е в 01:30.

За сравнително кратки пътувания като това от Бургас до Мюнхен, можете да изберете и споделено пътуване, по-евтина алтернатива, или с влак, екологичен избор.

Колко автобусни връзки дневно съществуват, за да отидете от Бургас до Мюнхен?

Ако искате да пътувате от Бургас до Мюнхен с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 2 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Мюнхен в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Бургас до Мюнхен с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии. Затова ще останете в един автобус през цялото пътуване.